Kumla bostäder

Välkommen till

Kumla Bostäder

Kumla Bostäder är kommunens största bostadsföretag med cirka 2 300 bostäder. De allra flesta av våra bostäder ligger centralt placerade i Kumla - de har god kontakt med själva stadskärnan men är ändå lummiga, gröna och trivsamma.

Vi önskar dig välkommen till ett tryggt och bekvämt boende hos oss. Vi har alltid våra hyresgästers bästa för ögonen och är med dig - Hela vägen hem!

Nyheter

 • 2018-09-12

  Dubbla fakturor


  Tyvärr har det gått ut dubbla e-fakturor till några av våra hyresgäster denna månad. Ni som har haft oturen att få dubblettfakturor i er Internetbank kan makulera eller ta bort den ena av fakturorna och ni behöver bara betala den andra. Kontrollera att det är exakt samma belopp och samma fakturanummer innan ni makulerar/tar bort en faktura.
  Vid eventuella frågor ta kontakt med vår kundtjänst på 019-58 88 00


 • 2018-08-15

  Många felanmälningar just nu


  Har du gjort en felanmälan som inte blivit åtgärdad ännu? Vi har fått massor av felanmälningar nu under sommaren och på grund av semester och sjukdom bland annat så ligger vi lite efter. Därför tar det extra lång tid innan vi kan åtgärda dem alla. Vi prioriterar de felanmälningar som är av akut karaktär. Vi ber er ha överseende med detta och våra killar och tjejer på fastighetssidan jobbar på så hårt de kan!