fbpx
Välj en sida

Framtidens tv sänds via fiber – många hyresgäster har redan valt leverantör

okt 27, 2020

Det har nu gått en vecka sedan vi skickade ut informationen om att vi ersätter nuvarande sätt att se på tv med ett öppet digitalt tv-utbud via fiber i alla våra bostäder!

Glädjande nog är det många av våra hyresgäster som redan gjort slag i saken och bestämt sig för leverantör, helt enligt de instruktioner som vi delat ut. Vi har också fått en del frågor under veckan och vårt frågebatteri som finns här på hemsidan uppdateras dagligen! Länk till frågor och svar

Om det är så att du som hyresgäst bestämmer dig för att du behöver fler kanaler än basutbudet rekommenderar vi dig att gå in i tjänsteportalen på Open Universe hemsida för att kunna ta del av de allra bästa erbjudandena. Man kan också ringa till Open Universe på 019-761 47 70. Mer utförlig information finns också att läsa på frågor och svar-sidan.

Har du frågor som inte besvaras på hemsidan är du alltid välkommen att kontakta oss! Det är viktigt att du gör ett val av kanaler innan årsskiftet, allt för att du inte ska få en svart tv-ruta den 1/1 2021.

Kontakta oss på 019-58 88 00 alternativt e-mail info@kumlabostader.se