Kumla bostäder

Hyresgästundersökning: Vi vill veta vad du tycker!

Hyresgästundersökning ute nu

Nu har vi skickat ut en undersökning där vi vill veta hur du trivs, hur du upplever din lägenhet och vad vi kan bli bättre på.

**Hyresgästundersökningen är nu avslutad och vi återkommer så snart svaren sammanställts!**

Under den senaste veckan har vi i samarbete med Aktiv Bo skickat ut en hyresgästundersökning till i stort sett alla våra hyresgäster (undantaget Kv Sylen som vi säljer och S:t Torgils Väg som ska ROT-renoveras och  där hyresgäserna får tycka till om renoveringen istället).

Resultatet av undersökningen är viktig för oss och ger oss en god vägledning för vad vi ska jobba med och vilka åtgärder och förbättringar vi ska satsa på. Vi uppmanar er därför att delta i undersökningen!

Sista svarsdag är 12 april. Efter det anlyseras svaren och under maj månad räknar vi med att ha tagit fram tänkbara åtgärder på förbättringar som ni hyresgäster önskar. Håll utkik här på hemsidan för uppdateringar!

Har du frågor som rör undersökningen eller saknar ett formulär går det bra att kontakta Anna Stackling på 019-58 88 04 (eller anna.stackling@kumlabostader.se). Du kan också ringa Aktiv Bo direkt på 08-23 39 85.