fbpx
Välj en sida

Information kring Covid-19

 

*Uppdatering 29 september 2021*

Folkhälsomyndigheten har nu infört lättnader inom ramen hur vi kan träffas fysiskt. Det är nu endast den sk. ”nivå 5” som kvarstår vilket innebär att vi fortsatta ska hålla avstånd, vara hemma om vi är sjuka och ha god handhygien. En uppmaning om att vaccinera sig är en tydlig uppmaning från myndigheten.

De nya lättade restriktionerna innebär för oss att vi lättar upp när det gäller felanmälningarna och gör numera alla sorters felanmälningar. Se mer information här nedan under rubriken ”Felanmälan”. Även förbesiktningar utförs från och med nu fysiskt på plats i lägenheten.

Besök i kundtjänst

Kundtjänst är nu öppet för besök enligt besökstiderna. Många frågor och ärenden går ändå att lösa på annan väg, så kan du kontakta oss på annat sätt är vi tacksamma!

  • Är ditt ärende en fråga av allmän karaktär kan svaret finns här på hemsidan. All information på hemsidan är uppdaterad med det senaste.
  • Svaret på din fråga kan finnas i forumet! Sök efter frågan eller ställ den själv, vi svarar oftast inom 24 timmar (vardagar)!
  • Är din fråga inte av allmän karaktär kan du maila oss på info@kumlabostader.se
  • Vi har generösa telefontider, ring 019-58 88 00!

Felanmälan

Vi utför felanmälningar som anmäls enligt ordinarie rutiner. Önskar du som hyresgäst att vi använder munskydd säger du till vid tillfället då du felanmäler. För att ändå minska kontakten mellan oss och på så sätt minska risken för smittspridning ber vi dig befinna dig i ett annat rum än där vi utför arbete om så är möjligt.

Förbesiktningar, slutbesktningar, tvättstugevisningar och lägenhetsvisningar

 

Förbesiktning och slutbesiktning utförs fysiskt på plats i lägenheten. Du som hyresgäst ombeds att hålla avstånd, helst vara i ett annat rum.  Tvättstugevisningar är inställda. Du som sagt upp din lägenhet ombeds att visa din lägenhet för sökande, men med uppmaning om att hålla avstånd och endast träffas där samtliga i sällskapet är friska. 

Hjärta av rönnbär