fbpx
Välj en sida

Lediga jobb

Sommarjobb inom kundtjänst- och uthyrningsenheten, sista ansökningsdag 31 mars

Om jobbet

Är du en driven och engagerad person som trivs med att hålla högt tempo? Tycker du om att arbeta både självständigt och i grupp? Stimuleras du av sociala kontakter och tycker det är utvecklande att ha daglig kontakt med hyresgäster? Då ska du läsa vidare!

Vi söker dig som studerar på universitetet och har några år kvar på dina studier. Vi tycker om långsiktighet, så om du gillar oss och vi gillar dig, ser vi gärna att du är vår återkommande sommarjobbare några somrar framåt. Vi tänker också att det kan finnas möjlighet till extrajobb runt helger, såsom jul och nyår.

Hos oss är vår personal nyckeln till vår framgång. Om du skriver under på värdeorden Kompetens, Ansvar, Trygghet och Omtanke kan du vara vår nästa sommarjobbare vid Kumla Bostäder.

Det här är du:

Du som söker är en social person som tycker om att leverera god service. Du tycker om att arbeta både individuellt och i grupp och har en förmåga att se effektiva lösningar. Du använder datorn som ett naturligt verktyg och känner dig bekväm med digitala lösningar. Känner du till Kumlas områden är det meriterande då det kan underlätta i arbetet. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med service är det meriterande.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att kunna besvara våra hyresgästers samt blivande hyresgästers frågor både via telefon, mail samt vid besök på kontoret. Du ska vara bekväm i digitala program och kunna hjälpa våra hyresgäster och blivande hyresgäster att hitta rätt bostäder, parkeringar och förråd. Du är vårt ansikte utåt och representerar Kumla Bostäders varumärke. Att möta våra besökare med ett leende är för dig en självklarhet.

Det här är vi:

Välkommen till Kumla Bostäder! Vi är kommunens största och enda allmännyttiga bostadsföretag, vi har cirka 2 200 bostäder och är 37 medarbetare. Att vara ett allmännyttigt bolag innebär att vi tar ett samhällsansvar och vill utvecklas tillsammans med våra hyresgäster. Vi månar också om dig som medarbetare och ser gärna att våra medarbetare utvecklas tillsammans med oss. Vi har trogna hyresgäster som trivs både i sina bostäder, med våra medarbetare, med bostadsmiljön och med oss som företag. Vi har alltid hyresgästernas bästa för ögonen och är med våra hyresgäster – hela vägen hem.

För mer information är du välkommen att kontakta Liselott Lodén, chef boendeutveckling, telefon 019-58 69 63, alternativt liselott.loden@kumlabostader.se. Facklig företrädare för unionen är Jessica Frisk, 019-58 88 20.

Så här söker du

Sök jobbet genom att klicka  länken, eller använd dig av qr-koden!
Länk till sommarens roligaste jobb

Qr-kod

Sista dag för ansökan är 2022-03-31

 

Sommarjobb fastighetsskötare, sista ansökningsdag 27 februari

Just nu behandlar vi sommarjobbansökningarna. Blir du aktuell för ett jobb hör vi av oss för en intervju. När alla tjänster är tillsatta uppdaterar vi den här sidan, inga personliga brev skickas ut.