fbpx
Välj en sida

Vi söker en fastighetsskötare med inriktning reparationer

14/11: ANSÖKNINGSTIDEN HAR PASSERAT OCH VI GÅR JUST NU IGENOM ALLA ANSÖKNINGAR. DÄREFTER KONTAKTAR VI DE SOM ÄR AKTUELLA FÖR INTERVJU!

Vill du bli en av oss? Just nu söker vi personal till vår förvaltningsavdelning.

Fastighetsskötare med inriktning på reparationer

Välkommen till Kumla Bostäder!
Vi är kommunens största och enda allmännyttiga bostadsföretag, vi har cirka 2 200 bostäder och är 37 medarbetare. Att vara ett allmännyttigt bolag innebär att vi tar ett samhällsansvar och vill utvecklas tillsammans med våra hyresgäster. Vi månar också om dig som medarbetare och ser gärna att våra medarbetare utvecklas tillsammans med oss. Vi har trogna hyresgäster som trivs både i sina bostäder, med våra medarbetare, med bostadsmiljön och med oss som företag.

Våra medarbetare trivs hos oss och vår senaste medarbetarenkät visade att 100% trivs och är stolta över Kumla Bostäder! Vi har alltid hyresgästers bästa för ögonen och hälsar dig Hjärtligt välkommen hem!

Om jobbet

Har du erfarenhet av fastighetsbranschen och arbetat med reparationer? Tycker du om att arbeta både självständigt och i grupp? Stimuleras du av sociala kontakter och skulle tycka det vore utvecklande att ha daglig kontakt med hyresgäster?

Om du skriver under på orden Kompetens, Ansvar, Trygghet och Omtanke kan du vara vår nästa fastighetsskötare vid Kumla Bostäder!

Som fastighetsskötare hos oss ansvarar du för reparationer utifrån inkomna felanmälningar. Du har löpande avstämning med kollegor för att se till att akuta uppgifter blir utförda och hjälper till om tid och behov finns. I arbetet ingår yttre skötsel baserat på säsong samt inre skötsel utefter behov. Du kommer även att vara involverad i mindre underhållsprojekt, såsom vattenskador med mera. Du förväntas vara ute i god tid med både information och åtgärder samt förmedlar information till hyresgäster, medarbetare, entreprenörer och verksamheter. I tjänsten ingår också beredskap i vår fastighetsjour var femte vecka.

Vi erbjuder dig en roll med fokus på reparationer både i våra fastigheter och hemma hos våra hyresgäster. Du levererar ett gott bemötande och gör alltid ditt bästa. Du arbetar nära och gemensamt med dina åtta övriga kollegor på avdelningen och du rapporterar till chefen för Förvaltningsutveckling. Du erbjuds ett stimulerande och varierande arbete med stort utrymme för engagemang och initiativtagande.

Hos oss är vår personal, nyckeln till vår framgång.

Det här är du:

För att trivas hos oss är du en positiv person som är van att arbeta självständigt. Du har en hög social kompetens, är kreativ och van att planera ditt eget arbete. Daglig kontakt med såväl hyresgäster, kollegor och samarbetspartners ser du som roligt och utvecklande. Du har lätt för att kommunicera och inser vikten av återkoppling. Du har ett grundläggande intresse för teknik och känner dig bekväm med digitala system och program. Vi ser gärna att du har god teknisk kompetens och förståelse för tekniska driftsystem. Att vara fastighetsskötare med inriktning på reparationer hos oss kräver att du är praktiskt lagd, har en god problemlösningsförmåga och finner alternativa lösningar utifrån varje specifik situation. Du drivs av effektivisering och söker digitala lösningar. Arbetet kan periodvis vara fysiskt krävande yrke vilket innebär att du behöver ha en god fysik. Har du erfarenhet inom fastighetsbranschen samt reparationer av vitvaror är det meriterande.

Kompetenskrav:

  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
  • B-körkort

Låter rollen intressant för dig?
Eller har du kanske frågor? Då är du välkommen att ringa till chefen för förvaltningsutveckling, Stefan Ericson. Du når Stefan på telefon 019-58 88 12. Facklig företrädare för Fastighetsanställdas Förbund hos Kumla Bostäder är Jari Korhonen, 019-58 88 00.
Din Cv och ditt personliga brev vill vi ha snarast, dock senast den 12/11 2023. Urval kan komma att ske under ansökningsperioden, så sök redan idag!