fbpx
Välj en sida

Lediga jobb

Vill du hänga med oss på Kumla Bostäder i sommar?

Vi på Kumla Bostäder söker varje år sommarjobbare till våra olika bostadsområden. Du som söker ska tycka om att arbeta både inomhus och utomhus. De främsta arbetsuppgifterna är trapphusstädning, att sköta trädgårdsarbeten, viss målning och att se till att det är rent och fritt från nedskräpning i våra områden. Är du över 18 år kommer du också att arbeta med motordrivna redskap.

Vi söker studenter som har fyllt minst 15 år.

Anställningsperioden är 4 veckor som är uppdelad i 2 perioder.

  • vecka 25-28
  • vecka 29-32

På ansökningsblanketten har du möjlighet att uppge vilken period du är intresserad av och även om du önskar jobba båda perioderna. Dock måste du vara beredd på att du kanske inte får den perioden du önskat om du får jobb hos oss, vi planerar så att det ska fungera för verksamheten. Det är också bara ett fåtal som får möjligheten att jobba båda perioderna.

Fyll i blanketten i länken och skriv i ditt personliga brev där du berättar lite om dig själv och varför du vill jobba hos oss. I det personliga brevet vill vi att du skriver vilken skola du går på, eventuell linje och vilka fritidsintressen du har. Vi vill också veta om du har B-körkort, det vill säga körkort för personbil.

Om du är aktuell för jobb hos oss i sommar kommer du att bli kallad till en kortare intervju. Intervjun kommer att vara i cirka 15 minuter. Du kommer då få svara på några frågor om varför just du vill jobba hos oss.

Kom ihåg att fylla i alla punkter i ansökningsblanketten. Om du inte gör det blir det svårt för oss att bedöma din ansökan på rätt sätt.

Sista ansökningsdagen är den 27 februari.  Därefter går vi igenom alla ansökningar och du får besked i god tid om du fått sommarjobb. Blir du inte aktuell för arbete kommer du inte att höra något ifrån oss. Vi skriver på vår hemsida när alla tjänster är tillsatta.

Välkommen med din ansökan!

Vid frågor är du välkommen att kontakta chef för städ-, mark- och miljöutveckling Peter Hammarlund på telefon 019-58 95 10

Sök sommarjobb här