fbpx
Välj en sida

Betala hyran

Kivra

Under hösten 2022 anslöt vi oss till Kivra och du som har Kivra får nu hyresavin till din digitala brevlåda istället. Om du har Kivra och inte vill ha din hyresavi dit ändrar du dina inställningar i Kivra själv.

E-faktura

Ett enklare sätt att betala hyran
E-faktura är ett mycket smidigt sätt att betala hyran på. När du ansluter dig till e-faktura kommer hyresavin digitalt, direkt till din internetbank. Där kan du sedan signera din betalning utan att behöva krångliga OCR-nummer, belopp eller överföringsdatum.

E-faktura, hur går det till?

I början av varje månad finns e-fakturan på din internetbank. Efter ett du signerat betalningen överförs pengarna automatiskt från ditt bankkonto till Kumla Bostäder, samma dag som hyran förfaller till betalning. Tänk på att om du inte signerar betalningen så kommer fakturan ligga kvar obetald.

Genom att du signerar fakturan har du alltid koll hur mycket som dras från ditt konto, men slipper administrationen. Miljön vinner också på att du använder e-faktura, eftersom inga pappersavier behöver tryckas eller skickas med posten!

Hur gör jag?

Du ansluter dig till e-faktura via din internetbank.

Autogiro

Autogiro, hur går det till?

Om du är ansluten till autogiro får du en hyresavi varje månad med den summan som kommer att dras från ditt konto på förfallodagen.

Hur gör jag?

Om du har mobilt Bank-ID ansöker du via länken som finns längst ned på sidan.

Om du inte har mobilt Bank-ID kan du få en blankett för ansökan om autogiro av oss. Den finns här att ladda ner längst ned på sidan

Givetvis går det också bra att kontakta kundtjänst för blankett.

E-faktura + Autogiro, hur går det till?

Ja! Du kan kombinera e-faktura och autogiro. Du slipper då pappersavin varje månad och betalning sker helt automatiskt utan att du behöver signera något.

Länk till ansökan om autogiro:
https://www.mvh.bgonline.se/

Autogiroblankett (för dig som inte har Mobilt BankId)

Kivra

Under hösten 2022 ansluter vi oss till Kivra och då kommer du som har Kivra få hyresavin till din digitala brevlåda istället.

För hyresgäster på Fabriksgatan 5-9

Möjlighet att betala hyran via autogiro finns här också. Dock måste annan blankett användas.
Läs mer på PeKums hemsida