fbpx
Välj en sida
  1. Hem
  2. Lokala samarbeten och sponsring

Lokala samarbeten och sponsring

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något! Så brukar det heta i sammanhang där samverkan och samarbeten fungerar som bäst.

Precis så tänker vi kring de lokala samarbeten vi har.

Vi vill bidra till att människor i allmänhet och i synnerhet våra egna hyresgäster ska få tillgång till meningsfulla aktiviteter och sysselsättningar. Främjar det dessutom integration och trivsel i våra bostadsområden blir vi ännu gladare. På sikt leder detta till en trygg och positiv boendemiljö i våra områden och det bidrar också till ett Kumla där fler vill leva, bo och verka.

Vi stödjer organisationer och föreningar med säte i Kumla kommun. Vi tror på ett starkt och lokalt arbete där vårt bidrag når hyresgäster och övriga medborgare utan mellanhänder. Verksamheterna ska framförallt vända sig till barn och ungdomar.

Kumla Bostäder ingår i huvudsak 1-års samarbetsavtal som kräver motprestation vilket står i proportion till det ekonomiska stödets omfattning. Typ av engagemang och motprestation ska framgå av avtalet.

Representerar du en organisation eller förening som är intresserade av att ingå ett samarbetsavtal med oss?

Fyll i nedanstående ansökan och skicka in. Under hösten planerar vi sammanställer budgeten för nästkommande år. Vi behöver därför din ansökan så tidigt som möjligt, då har vi också större chans att göra något bra tillsammans.

3 + 4 =