fbpx
Välj en sida

Nya S:t Torgils väg

Här bor du nära stadskärnan, men ändå i lugna kvarter! Vi har skapat moderna lägenheter med alla bekvämligheter, samt hiss i hälften av trapphusen. Totalrenoverade lägenheter kompletteras med nyproduktion på höjden. Första etappen blev färdigställd under första kvartalet 2021.

Hela ombyggnadsprojektet planeras att vara färdigt på försommaren 2022. Då kan vi erbjuda ytterligare 66 lägenheter, allt från 2 ROKV till 5 ROK, som är totalrenoverade eller nyproducerade.


Lugnt, centralt och modernt!

Välkommen!

Ett fortsatt arbete under 2021 och 2022

Lägenheterna på S:t Torgils väg 11, 13 och 15 är klara och hyresgästerna har flyttat in. Vi börjar nu arbetet med utemiljön. På innergården kommer lekutrustning att monteras såsom lekhus, en sagotron, hoppkubbar och en hinderbana. För att erbjuda en härlig plats för alla så fyller vi även på med växter, bänkar och en pergola.

ROT-renoveringen av S:t Torgils väg 5, 7 och 9 har pågått ett tag. Arbetet med rivning och sanering av lägenheter liksom uppbyggnad av två trapphus kommer fortsätta under ytterligare ett par månader.

Nya blomstrande trapphus

Trapphus med tapet med blad Trapphus med tapet med blommor

Bilder från en av topplägenheterna, 4 rum och kök

Kök i lägenhet, kyl frys spis diskbänk  Trappa i lägenhet      utsikt från lägenhet in på gården

 Nya trapphus mellan huskropparna

Just nu bygger vi nytt trapphus mellan S:t Torgils väg 5 och 7. Stora förändringar från vecka till vecka.

Lyftkran arbetar med fasad  Byggnadsställningar på fasad

Det tog ganska exakt 1 år. Balkongerna mellan huskropparna försvann. I det här fallet mellan S:t Torgils väg 13 och 11. Nu i april 2021 stoltserar vi istället med ett nytt trapphus och med nya lägenheter på höjden.

Grävskopa arbetar vid fasad  Personer i skylift arbetar vid fasad  Trapphus mellan två huskroppar

 

Logga Fokus S:t Torgils

Är du intresserad av att läsa om resan som S:t Torgils väg varit med om?
Klicka på loggan!