fbpx
Välj en sida

Nya S:t Torgils väg

Här bor du nära stadskärnan, men ändå i lugna kvarter! Vi har skapat moderna lägenheter med alla bekvämligheter, samt hiss i hälften av trapphusen. Totalrenoverade lägenheter kompletteras med nyproduktion på höjden. 

Första etappen färdigställdes under våren 2021 och till våren/sommaren 2022 kommer etapp 2 vara klara. Då kan vi erbjuda ytterligare 66 lägenheter, allt från 2 ROKV till 5 ROK, som är totalrenoverade eller nyproducerade.

Lugnt, centralt och modernt!

Välkommen!

Ett fortsatt arbete under 2021 och 2022

Lägenheterna på S:t Torgils väg 11, 13 och 15 är klara och hyresgästerna har flyttat in! Under sommaren har vi arbetat med utemiljön och nu är lekplatsen på innergården färdigställd. Den nya innergården inbjuder till både lek och rörelse men också trevliga sittytor för gemensamma träffar, grannar emellan. Till våren planterar vi blommor och buskar, allt för att göra den gemensamma utemiljö så trivsam som möjligt för våra hyresgäster!

Dags för etapp 2, uthyrningen startar!

2021-09-15: Nu släpper vi på möjligheterna att göra intresseanmälningar för de första lägenheterna i etapp 2. Planerad inflytt är mars 2022.

Gör din intresseanmälan här!

Dessa lägenheter finns att söka just nu:

Matris över hyresnivåer

Logga Fokus S:t Torgils

Är du intresserad av att läsa om resan som S:t Torgils väg varit med om?
Klicka på loggan!