fbpx
Välj en sida

Sommar med Kumla Bostäder – nåt för alla!

maj 17, 2021

Sommaraktiviteter för dig som är hyresgäst hos oss på Kumla Bostäder

Corona till trots, vi hoppas och håller tummarna för att i år kunna genomföra de planerade aktiviteterna vi har tillsammans med våra samarbetspartners. Vi uppdaterar här på hemsidan samt på vår Facebooksida så håll utkik för allra senaste information.

Sommaridrott i Kvarnparken

Kumlaandan är tillbaka! Under 10 lördagskvällar kommer det att arrangeras sommaridrott i Kvarnparken för barn och ungdomar upp till 19 år. Ett samarbete mellan Örebro Läns Fotbollsförbund, Hyresgästföreningen, IFK Kumla och Kumla Bostäder. Ingen föranmälan.

Biblioteksbussen i Kumlaby

Onsdagen den 9 juni mellan 15.00-16.30 finns biblioteksbussen på plats vid pizzerian i Kumlaby. Välkommen att hänga med oss!

Skateboard i Kumlaby – prova på!

Lördag 22 maj 10.00-16.00. Nytt samarbet för i år! Kumla Bostäder i samarbete med Örebro Skateboard (filial Kumla) bjuder in till prova-på skateboard. Ingen föranmälan.

Barn som åker skateboard

Speedway  – prova på!

Söndag 30 maj och söndag 27 juni. Föranmälan krävs och görs här: speedwayskolan@indianerna.nu

Barn som åker speedway

Spontanfotboll i Kvarnparken

14-17 juni och 5-8 augusti 12.00-14.00. Kom och spela fotboll på multisportarenan i Kvarnparken under ledning av IFK Kumlas duktiga spelare! Ingen föranmälan.

Landslagets fotbollsskola för barn och ungdomar i Kumlaby

Återigen bjuder vi tillsammans med Yxhults IK in till den populära fotbollsskolan i Kumlaby! 2-6 augusti. Föranmälan krävs och görs på denna länk: fogis.se/landslagets-fotbollsskola

Barn som spela fotboll Foto: Bildbyrån

Prova på golf tillsammans med Kumla GK

Lördag den 4 september. Kumla Bostäder i samarbete med Kumla GK bjuder in till en dag på golfbanan! Prova att slå på rangern, putta på green eller gå tipspromenad i den vackra miljön. Vi bjuder på korv med bröd! Föranmälan krävs och görs till anneli@kumlagk.se

 

Inbjudan till Kumla Golfklubb

Höstutflykt tillsammans med Hopajola

Söndag 26 september 10.30-13.00. Nytt samarbete för i år! Hopajola är en ideell naturvårdsorganisation som jobbar med skydd och vård av natur i Örebro Län. Nu bjuder de in dig som hyresgäst hos Kumla Bostäder till en kostnadsfri naturguidning i Viaskogen! Föranmälan krävs. natur@hopajola.se

Logga Hopajola

Alla aktiviteter görs coronaanpassat och följer restriktioner som finns. Med anledning av pandemin kan aktiviteter komma att ställas in med kort varsel.