fbpx
Välj en sida

Vår logotyp


Vår logotype är varumärkesidentiteten reducerad till sin minsta beståndsdel. Den bör finnas med i all form av kommunikation.

Hjärtat är en urgammal symbol som signalerar värme, omtanke, mjukhet och trygghet. Våra hyresgäster behöver inte nödvändigtvis älska oss – men de ska absolut känna att vi bryr oss om och är villiga att hjälpa till i smått och stort.

Logotypvarianter och format

Obs! Logotypen finns i färg, vitt och svart utförande. Vit används på mörka ytor, svart endast i undantagsfall.

Logotypen får bara användas i de utföranden som uppvisas här.

Den levereras i två format: eps och png. Eps-filer kan bara öppnas i bildframställningsprogram. De används till trycksaker, skyltar, kläder m.m.

Till Word och Powerpoint används filformatet png (genomskinlig bakgrund).

Frizon

Logotypen har en så kallad frizon, som enklast kan beskrivas som det utrymme runt logotypen som bör hållas fritt från omgi- vande grafiska element (text, bilder och liknande).

Höjden på logotypens hjärta utgör beräkningsgrunden för frizonen.

När symbolen används separat är riktlinjen att 1/4 av symbolens höjd ska vara fri runt om.

Rätt och fel

Vår logotyp är unik. Därför måste vi värna om den. Det är inte tillåtet att skapa egna varianter. Den ska inte heller manipuleras formmässigt på något sätt.

Primär logotyp

Används vid officiella och huvudsakliga budskap. Är man osäler vilken logga att använda är detta den rätta. 
Finns i färg, svart och vitt.

Nedladdningsbara filer

Logotyp med byline

En byline förtydligar och förstärker andra människors bild av varumärket/företaget. Kumla Bostäder har valt byline ”Hjärtligt välkommen hem” som ska symbolisera trygghet och ansvar. Logotypen med byline används med fördel vid allmän kommunikation till hyresgäster, på trycksaker, kläder och reklamprodukter om platstillgång så tillåter.
Finns i färg, svart och vitt.

Nedladdningsbara filer

Symbolen hjärtat

Hjärtat kan användas där företagsnamnet finns i närheten och inte behöver upprepas, då kan det räcka att komplettera med hjärtat!
Finns i färg, svart och vitt.

Nedladdningsbara filer