fbpx
Välj en sida

Vi utmanar dig i digitala promenader!

jun 2, 2024

Gå tipspromenad, gympa för både kropp och knopp

Ta med familjen på promenad eller utmana en granne. I topplistan, där även vi på Kumla Bostäder finns med, kan du hålla koll på själva tävlingsmomentet och hur du ligger till. Men det viktigaste är att komma ut och röra på sig!

Med Active Quiz är vinsterna många: Man kommer ut på promenad, får se sitt närområde och rör på sig samtidigt som man testar sin allmänbildning och kan vinna priser.

Du kan gå vart som helst, när som helst. Det är bara att följa instruktionerna för att komma i gång. Varje promenad är två kilometer lång med tio frågor. Appen säger till när det är dags för ny fråga. Det kommer att finnas fyra promenader i månaden, och du väljer själv hur många du vill delta i.

Hur gör jag för att delta?

  1. Ladda ner ActiveQuiz-appen i din telefon. Den är gratis!
  2. För att spela och promenera en gång behövs inget konto. Men för att du ska kunna följa dina resultat och din aktivitet löpande är det bättre att du skapar en profil.
  3. När du går in i appen ska du skriva in Kumla Bostäders Quizkod, KUMLABOSTÄDER. Alla promenader i Kumla Bostäders regi är gratis!
  4. När du laddar ner appen och gjort en profil fyller du i Quizkoden KUMLABOSTÄDER högst upp på appens startsida.
  5. För er som registrerar er med mejladress kommer vi dela ut pris till alla som går minst en promenad. Även andra priser kan komma att lottas ut, håll koll på hemsidan och på vår Facebooksida!